İçeriğe geç Kenar çubuğuna atla Altbilgiye atla

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Çalışanları Zehirlendi !

Sağlık Bakanlığı Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli sağlık personellerinin yemekten zehirlendiği öğrenildi.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde dün öğle yemeğinde çıkan tavuktan zehirlendikleri tahmin edilen bir güvenlikçi, bir temizlikçi, iki sekreter ve üç diş hekimi hastaneye kaldırıldı. Hastanelik olan personel ve hekimlerin çoğunun taburcu edildiği, iki kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay, hastanede panik havasına yol açtı. Hastane yönetimi, gıda zehirlenmesi vakası nedeniyle soruşturma ve araştırma başlattı.

Zehirlenme vakaları nasıl gerçekleşti?

Dün öğle yemeğinde hastanede çalışanlar ve diş hekimleri tavuk yedikten sonra mide bulantısı, kusma ve ishal gibi gıda zehirlenmesi belirtileri göstermeye başladılar. Bu belirtiler üzerine hastaneye kaldırılan personelden biri güvenlikçi, biri temizlikçi ve ikisi sekreter olmak üzere toplam dört kişi Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ayrıca, üç diş hekiminin de yedikleri tavuktan zehirlenip rahatsızlanmasının ardından başka hastanelere gittiği ifade edildi.

Hastane yönetimi ne yapıyor?

Hastanelik olan personel ve hekimlerin çoğunun taburcu edildiği, iki kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından panik havasına bürünen hastane yönetimi, gıda zehirlenmesi vakası nedeniyle soruşturma ve araştırma başlattı.

İZMİR BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİNDE YEMEK SKANDALI 

Kaynak

Yorum Yap